Ontdek de eigentijdse suggesties van de chef

Brasserie Hof Van Ranst  - SuggestiesDe chef van Brasserie Hof van Ranst werkt graag met seizoensgebonden ingrediënten. U vindt deze smaakvolle producten terug in de versbereide suggesties. Ontdek ze hier of kijk verder op de uitgebreide menukaart van het Hof Van Ranst in Ranst :

WILD SUGGESTIES

Voorgerechten

Wildpaté / rozijnentoast / uienconfituur
€ 17,50

Carpaccio van hert / Oud Brugse kaas / vijgenconfituur
€ 22,50

Duo van wildkroketten ( hert en fazant )
€ 17,50

Hoofdgerechten

Fazantenfilet / witlof / spruitjes / Fine Champagnesaus
€ 32,50

Wildragout van hert / appeltje met veenbessen
€ 27,50

Hertenfilet / gemarineerde peer / pastinaak / wildjus
€ 34,50

Nagerecht

Huisgemaakte appelstrudel / marsepein / vanille-ijs
€ 12,50

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken