Feesten

Prive en Zakelijke Arrangementen Contacteer ons

Feesten bij Brasserie Hof van Ranst:

Bij Brasserie Hof van Ranst staan wij klaar om al uw feestelijke gelegenheden tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om privéfeesten of zakelijke evenementen, ons team is er om uw speciale momenten onvergetelijk te maken.

Prive en Zakelijke Arrangementen:

Onze brasserie biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel privé als zakelijke aangelegenheden. Of u nu een intiem familiediner organiseert, een belangrijk zakelijk evenement plant of een speciale mijlpaal viert, wij hebben de expertise en de ruimtes om aan uw behoeften te voldoen.

Trouwen in Stijl:

Dromen van een sprookjeshuwelijk? Bij Brasserie Hof van Ranst maken we uw huwelijksdromen werkelijkheid. Onze prachtige locaties bieden de perfecte setting voor een romantische ceremonie, gevolgd door een heerlijke receptie en een feest om nooit te vergeten.

Communies en Verjaardagen:

Vier belangrijke mijlpalen in het leven van uw kinderen met ons. Van communies tot verjaardagsfeesten, onze ervaring en gastvrijheid zorgen ervoor dat deze speciale dagen onvergetelijk worden.

Koffietafels en Business-lunches:

Wij begrijpen dat zakelijke bijeenkomsten net zo belangrijk kunnen zijn als persoonlijke vieringen. Onze koffietafels en business-lunches bieden een ideale setting voor productieve vergaderingen en informele netwerkmomenten.

Grootschalige Evenementen:

Of u nu een bedrijfsfeest, jubileumviering of een grootschalig evenement plant, onze ruime zalen kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Met plaats voor 60 gasten aan tafel en 80 gasten rechtstaand (receptie), bieden we een flexibele en gastvrije omgeving voor uw speciale gelegenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw speciale gelegenheid te plannen en ontdek hoe wij uw feestelijke momenten kunnen verheffen tot onvergetelijke herinneringen. Bij Brasserie Hof van Ranst bent u verzekerd van de perfecte ambiance voor elke viering.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 435 34 05
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0805.212.836

Bekijk ook de website van onze bistro-café: www.bistrodesportvriend.be

Contacteer ons

Om ervoor te zorgen dat u van de best mogelijke service kunt genieten, raden wij u aan om vooraf een reservering te maken. Indien we moeilijk bereikbaar zijn op de vaste lijn, bel ons dan op 0472 66 09 77

[email protected]
Kromstraat 67, 2520 Ranst

Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00 - 23:00
Woensdag
12:00 - 23:00
Donderdag
12:00 - 23:00
Vrijdag
12:00 - 23:00
Zaterdag
12:00 - 23:00
Zondag
12:00 - 23:00
Feestdagen
12:00 - 23:00